Току-що антикорупционната търсачка Гугъл публикува снимки на премиера , който

...
 Току-що антикорупционната търсачка Гугъл публикува снимки на премиера , който
Коментари Харесай

ГЕРБ: Антикорупционната търсачка Гугъл показа Кирил Петков по улиците на София, а не идва в НС

 Току-що антикорупционната търсачка " Google " разгласява фотоси на премиера, който се разхожда напразно по улиците на София. Освен, ако разходката му не е по някаква необходимост, то проверете дали не идва към Народното заседание, с цел да отговори на въпросите на народните представители. Това съобщи от парламентарната естрада депутатът от ГЕРБ Славена Точева. 



" Има фотоси на министър-председателя във Фейсбук. Ако е мъж да пристигна, да не се крие като мъж. Имаме информация, че нощес е прекалил с нещо. Да пристигна прикани ", Хасан Адемов  Хасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година приключва от.

От трибуната на Народно събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ- Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, прикани ръководителят да се свърже с управление на Народно събрание и да уведоми, че се организира блиц надзор. “Видно от новинарски уебсайт, е в София, т.е. няма неотложни задължения. Той се разхожда пешком, което е похвално, само че явно има опция да пристигна в Народното събрание ”.

Тя изиска отмора, с цел да може управлението на Народното събрание да се свърже с Петков и той да пристигна в пленарна зала. Атанас Атанасов, който председателстваше пленарното съвещание, даде 20-минутна отмора. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР